Sjaak Jansen
Sjaak Jansen

Nieuws

Nieuws

 

3Care gezondheidsprogramma voor optimale vitaliteit en gezond gewicht
Fysiotherapie Sjaak Jansen geeft op dinsdag 9 januari a.s. een presentatie over het 3Care gezondheidsprogramma. Inge Onstenk en Nienke Wisselink hebben zich professioneel verdiept in dit fase-programma dat is gemaakt om op een gezonde en eenvoudige manier het lichaam te ontdoen van afvalstoffen en overtollig vetreserve, zonder dat dit ten koste gaat van gezond spierweefsel. Alles vanuit de gedachte dat een gezond en schoon lichaam zichzelf goed kan herstellen.

2 Fasen programma
De eerste fase is bedoeld voor reiniging en herstel op celniveau. Dit doen we door het lichaam over te schakelen van een koolhydraatverbrander naar een vetverbrander. Tijdens en na de opruim- en vitaaldagen krijg je een 3Care voedingssuppletie voor de totale dagelijkse bescherming. Dit is noodzakelijk omdat onze huidige “gezonde” voeding niet meer alle essentiële voedingsstoffen bevat die een mens nodig heeft. De tweede fase is de overgang naar stabiliteit in het lichaam om de kans op terugval zoveel mogelijk te beperken.

Bel (0544) 352423 als je belangstelling hebt of meer informatie wilt.

 
 

 

Shockwave laat chronische pijn verdwijnen
Deze relatief nieuwe therapie biedt uitkomst aan slachtoffers van hielspoor, peesontstekingen, slijmbeursontstekingen en tennisellebogen. Door slechts enkele behandelingen met shockwave therapie kunnen deze pijnklachten voorgoed verdwijnen. De trillingen zet het lichaam aan tot genezing. In slechts 5-8 behandelingen zult u zien dat de pijn verminderd of zelfs verdwijnt. Klik hier voor meer informatie.

Rugscandagen
Op zaterdag 20 en 27 mei 2017 kunt u bij onze vestigingen in Ruurlo en Zieuwent terecht voor een Medi Mouse Scan. Er zijn specialisten aanwezig die een eerste aanzet kunnen geven om lage rugpijn de baas te worden! Mensen komen graag naar deze dagen want eindelijk wordt inzichtelijk wat de veroorzakende factoren zijn van de rugpijn. Bel voor een afspraak met (0544) 352423 want op de deze dagen kost de scan 15 euro (normaal 89 euro). Hier vindt u meer informatie over DorSano en het inzichtelijk krijgen waarom mensen uiteindelijk pijnvij kunnen functioneren.


Emma Hijink gediplomeerd kinderfysiotherapeut

Collega Emma is onlangs geslaagd voor haar spcialisatie / master opleiding Kinderfysiotherapie. Zij oefent met en begeleidt kinderen van 0-18 jaar om de juiste voorwaarden te bereiken voor een optimale ontwikkeling van houding, beweging en conditie. Zij heeft kennis van normale en afwijkende ontwikkelingen van kinderen en kan derhalve vaststellen of de ontwikkeling van het kind normaal of vertraagd is. Wilt u een afspraak maken voor uw zoon of dochter, bel dan met (0544) 352423.


Uitbreiding aantal locaties Fysiotherapie Sjaak Jansen

Tegenwoordig kunt u ook op De Venterweg 5 in Ruurlo terecht op alle werkdagen. Ons team specialisten helpt u daar ook graag van uw klachten af. Via (0573) 792000 maakt u rechtstreeks een afspraak op een voor u gewenst tijdstip.
Maar woont u dichter bij Mariënvelde, dan is dat ook een optie. Want in het nieuwe BMV-gebouw hebben wij op woensdagmorgen een openstelling. Hiervoor dient wel een afspraak gemaakt te worden door te bellen met (0544) 352423.

 

29 oktober en 5 november rugspiermetingdagen in Zieuwent
Op bovenstaande data kunt u bij ons op afspraak terecht voor een rugspiermeting. Dan wordt er gemeten door welke onbalans in de spieren uw klachten ontstaan. Bijvoorbeeld te sterke buikspieren en slappe rugspieren. Op deze manier komt u er achter wat de oorzaak van uw  rugpijn kan zijn en wat verstandig is om te trainen. Op de zaterdagen 29 oktober en 5 november kost deze meting slechts15,- ipv 89,-. Bel (0544) 3532423 voor het maken van een afspraak. Wie weet geeft dit op korte termijn verlichting in uw terugkerende (rugpijn)klachten.

 

Per oktober nieuwe vestiging in Ruurlo
Wij zijn verheugd mede te delen dat wij per 3 oktober een nieuwe lokatie openen. Dat is in het pand van TotalFit in Ruurlo aan De Venterkamp 5. Zo zijn we nog beter bereikbaar voor mensen uit de hele regio. U kunt dus terecht bij onze praktijken in Zieuwent, Doetinchem en Ruurlo en (op afspraak) in Mariënvelde. Bel (0544) 352425 voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, op welke lokatie dan ook.
Voor het maken van een afspraak in Ruurlo kunt u bellen met 0573-792000.

 

Nu ook in Mariënvelde, op afspraak
Onze fysiotherapeute Karin Hagreis is vanaf heden regelmatig in Mariënvelde in het nieuwe BMV gebouw. Ze zal, op afspraak, aanwezig zijn voor advies en behandeling van blessures en lichamelijk klachten. U kunt terecht bij onze praktijken in Zieuwent, Doetinchem en Ruurlo en sinds kort dus ook in Mariënvelde. Bel (0544) 352425 voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

 

Nu ook Oedeemtherapie bij Sjaak Jansen
Oedeem is een abnormale vochtophoping in het weefsel m.a.w. een verstoord evenwicht tussen aanvoer en afvoer van vocht. Dit uit zich in een gevoel van spanning of stuwing van de huid, pijnlijk of tintelend gevoel en toename van de omvang van het lichaamsdeel. In veel gevallen kan door het oedeem een bewegingsbeperking zijn ontstaan waardoor bewegingsomvang en spierkracht zijn afgenomen. Door oefeningen kunt u de functie van uw ledematen weer verbeteren. Daarbij maken we gebruik van de "spierpompfunctie " van onze spieren. Maar ook door speciale massagetechniek, het aanleggen van bandages/zwachtels en oefentherapie kunnen wij uw klachten verminderen of verhelpen. Voor meer informatie bel (0544) 352423 voor Zieuwent en (0314) 642951 voor Doetinchem.
 

 

Shockwave laat chronische pijn verdwijnen
Deze relatief nieuwe therapie biedt uitkomst aan slachtoffers van hielspoor, peesontstekingen, slijmbeursontstekingen en tennisellebogen. Door slechts enkele behandelingen met shockwave therapie kunnen deze pijnklachten voorgoed verdwijnen. De trillingen zet het lichaam aan tot genezing. In slechts 5-8 behandelingen zult u zien dat de pijn verminderd of zelfs verdwijnt. Klik hier voor meer informatie.

Rugscandagen
Op zaterdag 23 en 30 januari 2016 kunt u bij onze vestigingen in Doetinchem en Zieuwent terecht voor een Medi Mouse Scan. Er zijn specialisten aanwezig die een eerste aanzet kunnen geven om lage rugpijn de baas te worden! Mensen komen graag naar deze dagen want eindelijk wordt inzichtelijk wat de veroorzakende factoren zijn van de rugpijn. Bel voor een afspraak met (0544) 352539 want op de dagen 23 en 30 januari kost de scan 15 euro (normaal 89 euro). Hier vindt u meer informatie over DorSano. Of kijk op
http://www.lage-rugpijn.nl/behandeling/

Nieuw: de vitamine-check
Doe de vitamine-check bij Fysiotherapie en Manuele Therapie Sjaak Jansen en weet waar jouw vitamine-behoefte ligt. De vitamine-meter is een nieuw en innovatief apparaat dat inzicht geeft in je vitamine- en mineralenniveaus. Het geeft persoonlijk advies voor het verbeteren van je vitaliteit door middel van inname van de juiste voedingsstoffen.