Sjaak Jansen Lichtenvoorde en Groenlo
Sjaak Jansen Lichtenvoorde en Groenlo
Sjaak Jansen Lichtenvoorde en Groenlo

Beweeggroepen van Sjaak Jansen

Bij Fysiotherapie Sjaak Jansen werken wij ook in groepsverband. Hier werken wij met mensen die eigen beperkingen en mogelijkheden hebben. Wij houden rekening met elk individu en passen hier de groepstraining op aan. In een groep werkend is stimulerend, omdat u gezamenlijk ergens naar toe werkt. 

Fysiotherapie Sjaak Jansen biedt de mogelijkheid om deel te nemen aan groeps-herstelprogramma’s voor verschillende doelgroepen. We bieden de volgende groepen aan:

Beweeggroepen

Bij Fysiotherapie Sjaak Jansen is het mogelijk therapie te volgen met mensen die in een zelfde situatie als u zitten. Er zijn 4 beweeggroepen met programma’s speciaal afgestemd op de klachten die bij uw ziekte horen. In deze beweeggroepen volgt u fysiotherapie samen met anderen. U beweegt uiteraard wel op uw eigen tempo en eigen manier. Tijdens fysiotherapie in beweeggroepen heeft als voordeel dat u uw klachten met elkaar kunt bespreken, van elkaar kunt leren en bovendien elkaar kunt steunen. 

Fysiotherapie Sjaak Jansen heeft 4 beweeggroepen. Fysiotherapie voor patiënten met hartfalen, COPD, diabetes en oncologische fysiotherapie. Lees voor meer informatie over de beweeggroepen verder of neem contact met ons op.